Over ons

Geenen energie is opgezet door Martijn Geenen. Door zijn jaren ervaring met de praktijk van gebouwen en installaties een goed gekwalificeerd en gemotiveerd persoon in deze branche.

Martijn Geenen

We staan klaar om meer te doen als alleen een label.

Heeft u voor uw kantoor minimaal label C nodig? Of wilt u weten hoe u energie kunt besparen? Wij kunnen uw gebruik aan uw label koppelen en zo een duidelijk inzicht geven naar waar uw verbruik gaat. Hierin denken wij met u mee waarop te besparen valt. Wilt u een beter energielabel? Dan adviseren wij u graag hoe u deze behaalt. Vervolgens regelen wij de rest.

Onze missie

We streven ernaar om de meest betrouwbare en efficiënte adviseur te zijn zonder concessies te doen aan kwaliteit of veiligheid. We streven er ook naar om onze kwaliteitsvaardigheden, eerlijke prijzen en klantenservice te bewijzen, zodat we onze zakelijke relaties vele jaren kunnen voortzetten. 

Kernwaarden

Waarom voor ons kiezen?

We tonen u onze waardering door uw project met uiterste zorg te behandelen en u een vlekkeloze ervaring te garanderen. 

hand holding young plant and ligh bulb. concept saving energy. eco earth day
5/5
Zeer positieve ervaring met de kundige en gezellige Martijn Geenen. Op tijd op de afspraak, goede uitleg, werkt netjes en ik heb er veel van geleerd. Daarbij kreeg ik het label snel. Echt een aanrader.
Wendy Kleer
5/5
Geenen Energie heeft super snel gereageerd op mijn aanvraag en het rapport na opname de volgende werkdag opgeleverd. Het contact om een afspraak te maken verliep prettig met heldere afspraken
Anne Marie Imbens
5/5
Komt zeer bekwaam en betrouwbaar over. Hij zegt wat hij gaat doen en vraagt toestemming om bijvoorbeeld kastjes te openen en ruimtes te betreden. Is goed bereikbaar, belt netjes terug en komt op tijd.
A. Doorbos
5/5
Correcte man. Was keurig op tijd en werkt nauwkeurig. Efficiënte aanpak en rustig in de omgang. Duidelijke uitleg.
Vivian Onstenk
5/5
Zeer professioneel en kundig. Aanrader voor iedereen die snel een energielabel wenst. Het verwachte label snel ontvangen.
Dennis Kievit
5/5
Zeer prettig ervaren en uitgelegd hoe het allemaal in zijn werk gaat. Ook de nodige tips gekregen hoe we energie kunnen besparen.
Andre Stokkermans
Help, support, advice, guidance, assistance and info crossroad signpost business concept

We zijn hier om u zo goed mogelijk te helpen. Voor vragen neemt u gerust contact met ons op.